Biografie Prins Le’Mar

 • Echte naam van de Prins?
  Elmar Zomer

 • Wat is de leeftijd van de Prins?
  38 jaar

 • Hoe lang al bij de Cunehearen?
  Sinds eind 2013

 • Waarom aangesloten bij de Cunehearen?
  Vanwege de activiteiten, gezelligheid, vrienden en natuurlijk m’n zwagert.

 • Wat vind hij het mooist aan de Cubehearen?
  De gezelligheid als we weer bij elkaar mogen zijn.

 • Wat vind hij het mooist aan de Carnaval?
  De gezelligheid als we weer bij elkaar mogen zijn.

 • Wat is zijn favoriete feestje?
  Ons eigen prinsenbal natuurlijk, dit is en word elk jaar groter en gezelliger.

 • Wat is het thema van de prins?
  GOUD IS GOED 🔱🏆🥇

 • Waarom dit Thema?
  wie houdt er niet van goud!

 • Het mooiste goede doel waar de Cunehearen aan bijdragen?
  Dat is toch wel het Zideris carnaval.

 • Hoe ben je met carnaval in aanraking geweest?
  Zie ook de vraag waarom! Ach, ga toch een keer mee carnaval vieren in Montfoort. Voordat ik mij aansloot bij de Cúnehearen gingen wij elk jaar (weet niet vanaf wanneer) op zondag naar Montfoort om naar de optocht te kijken en dat was elk jaar super gezellig 🍻. Dit is zeker ook een reden geweest om mij aan te sluiten bij de Cúnehearen.

 • Welk merk bier of drink je wat anders?
  Thuis drink ik Amstel, maar als ik ergens anders ben dan maakt het mij niet veel uit wat voor bier ik drink. Speciaal biertjes drink ik niet graag omdat ik die meestal drink als gewoon bier 😅. Als het bier m’n neus uit komt ga ik graag over op naar de baco 😁.

 • Wie zijn je 2 raedshearen en waarom heb je hem gevraagd?
  Thomas en Rob. Rob omdat het een van m’n beste maten is en met Thomas kan ik goed opschieten, hij is inmiddels ook een van m’n betere maten geworden ondanks dat we elkaar niet veel zien buiten het carnaval en de activiteiten om. Ik mag hopen dat dit wederzijds is natuurlijk.

 • Wie heeft jou logo ontworpen en waar staat dat voor?
  Het logo heb ik samen met Jarno ontworpen. Ik heb wel de ideeën aangedragen en hij heeft het netjes vertaald naar mijn logo. (Als ik het m’n goed herinner 😅).
  Mijn logo staat voor gezelligheid en bier drinken met m’n maten.

 • Wat wens je alle Cunehearen en de bezoekers toe aankomend carnavalsjaar?
  Heel veel gezondheid, plezier en gezelligheid en dat er nog vele jaren mogen volgen met nieuwe prinsen en nog groter carnaval (eigenlijk dat carnaval nog meer gaat leven in Rhenen en omstreken).


  3x Alaaf